Appareils et accessoires
Indian Chicken Curry
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
dried red chilies1 - 2
-
coriander seeds1 oz
-
cumin seeds½ oz
-
ground turmeric1 tsp
-
cinnamon stick1
-
whole cloves6
-
black peppercorns6
-
Kashmiri chili powder (optionnel) (see Tip)1 tsp
-
green cardamom pods8
-
curry leaves (optionnel)10 - 15
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled2 in.
-
red onion quartered1
-
2 oz gheeoil2 oz
-
chicken thighs, skin on and bone in30 - 40 oz
-
canned diced tomatoes (approx. 1 can)14 oz
-
fine sea salt1 heaping tsp
-
coconut milk3 oz
-
chopped fresh cilantro½ - 1 oz
Steamed Rice
-
basmati rice13 oz
-
water35 oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
683.2 mg
Protides
34.9 g
Calories
3226.6 kJ /
771.2 kcal
Lipides
41.6 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
64.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Cookbook
68 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Thai Fish Curry
50 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Beef madras
1 Std. 30 Min
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Mild Thai Green Curry
50 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 Min
Curried chicken rasam
50 Min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Fragrant Chicken Curry
1 Std.
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min