Pickled fruit salad with honey labne
TM6 TM5 TM31

Pickled fruit salad with honey labne

3.7 ( 3 évaluations )

Ingrédients

Honey labne

  • 500 g Greek-style natural yoghurt
  • 30 g honey

Pickled fruits

  • 120 g water
  • 1 orange zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 375 g verjuice (see Tips)
  • 200 g honey
  • 200 g rhubarb trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
  • 250 g strawberries hulled and cut into halves
  • 2 pears cored and cut into thin wedges (5 mm)
  • 2 peaches stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
  • 1 sprig fresh mint
  • edible flowers for decorating (optional - see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
350.6 kcal / 1472.3 kJ
Protides
8.7 g
Lipides
2.1 g
Glucides
65.8 g
Fibre
9.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Sodium
104.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives