Herb and Ricotta Dinner Rolls

Herb and Ricotta Dinner Rolls

3.8 20 évaluations
Prép. 25min
Total 2h 25min
16 pieces

Ingrédients

  • whole milk
    60 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • ricotta cheese (see tip), at room temperature
    240 g
  • plain flour plus extra for dusting
    500 g
  • medium eggs
    2
  • olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing
    1 Tbsp
  • sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • dried thyme
    ½ tsp
  • dried basil
    ½ tsp
  • coarse sea salt for sprinkling

Infos nut. par 1 piece

Calories 197 kcal / 829 kJ
Protides 9 g
Lipides 7 g
Glucides 24 g
Graisses saturées 3 g
Sodium 490 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...