Appareils et accessoires
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Prép. 15min
Total 10h 55min
8 portions
Ingrédients
-
dried fennel seeds2 Tbsp
-
chilli flakes to taste½ - 1 Tbsp
-
orange thin peelings of skin only1
-
garlic cloves5
-
fresh sage leaves6
-
coarse sea salt30 g
-
white wine to taste30 - 60 g
-
pork belly, boned, with rind1250 g
-
pork loin750 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
46.6 g
Calories
2145 kJ /
515 kcal
Lipides
35.8 g
Glucides
1.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Keto
45 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mango Chutney
50min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Rolled Shoulder of Lamb
2h 30min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1h 20min
Ciabattine
3h 30min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Duck and Pork Terrine
52h
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Thai Mussels
25min