Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)

Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)

3.8 36 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 15min
6 portions

Ingrédients

  • vintage cheddar cheese cut into pieces
    80 g
  • purple sweet potato peeled and cut into pieces (see Tips)
    500 g
  • purple carrots peeled and cut into pieces (see Tips)
    300 g
  • liquid vegetable stock (or stock of choice - see Tips)
    120 g
  • butter
    40 g
  • brown onion cut into quarters
    180 g
  • garlic cloves
    2
  • celery stalks cut into pieces
    120 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • tomato paste
    20 g
  • ripe tomatoes cut into quarters (see Tips)
    300 g
  • beef mince
    500 - 600 g
  • peas (fresh or frozen)
    150 g
  • fresh flat-leaf parsley roughly chopped
    5 sprigs
  • fresh oregano for garnishing (optional)

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 29.5 g
Calories 1828.2 kJ / 435.3 kcal
Lipides 23 g
Fibre 7.4 g
Glucides 24.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...