Appareils et accessoires
Rosemary Parmesan Shortbread
Prép. 45min
Total 2h 10min
36 pieces
Ingrédients
-
Parmesan cheese diced2 oz
-
fresh rosemary (leaves only)1 sprig
-
unsalted butter room temperature, diced8 oz
-
sugar2 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
salt to taste¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
1 g
Calories
364 kJ /
87 kcal
Lipides
6 g
Fibre
0 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
DIY Gift Giving
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Snickerdoodles
25min
Peach Cobbler
2h 35min
Pineapple and Coconut Squares
45min
Gingerbread Marshmallows
6h
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4h
Zucchini Bread
1h 15min
Grissini with Parmesan and Herbs
5h 10min
Garibaldi Biscuits
40min
Mulling Spices
1h 50min
Lemon Raspberry Trifle
1h 5min
Apricot amaretti
40min