Appareils et accessoires
Gekruide kersenbrioche-krans
Prép. 45min
Total 2h 20min
10 sneetjes
Ingrédients
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
12 g
Calories
2169 kJ /
516 kcal
Lipides
16 g
Fibre
5.7 g
Glucides
79 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Appel strudel
1h 45min
Zuurkool
Pas d’évaluation
Veenbessen-chocolade cakemix
Pas d’évaluation
Amandelverslaving
1h
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Glutenvrije bloem
Pas d’évaluation
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation