Kip- en aspergetaartjes
TM6 TM5

Kip- en aspergetaartjes

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

Zanddeeg

  • 150 g bloem, en meer om te bestuiven
  • 80 g boter, koud, in blokjes (2 cm)
  • 50 g water, koud
  • 1 snuifje zout

Vulling

  • 80 g ui, in stukken
  • 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (1 cm)
  • 220 g water
  • ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 1 gedroogd laurierblad

Saus

  • 25 g boter, in blokjes
  • 25 g bloem
  • 150 g melk
  • ½ tl zout, naar smaak
  • ¼ tl gemalen witte peper, naar smaak
  • 80 g witte asperges, gekookd, in schijfjes (2 cm)
  • 1 el verse peterseliebladeren, grof gehakt, als afwerking

Infos nut.
par 1 portie
Calories
1122 kJ / 267 kcal
Protides
14 g
Glucides
22 g
Lipides
12 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives