Appareils et accessoires
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1268.7 mg
Protides
34.8 g
Calories
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Lipides
25 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
10.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Boost uw immuniteit
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Chorizo Quiche
2h 30min
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Pas d’évaluation
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Kruidenvinaigrette
Pas d’évaluation
Mexicaanse kippensoep
40min
Basis kippenbouillon
35min