Appareils et accessoires
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Prép. 15min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (optionnel)¼ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
16 g
Calories
753 kJ /
180 kcal
Lipides
5 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Oosters koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije quiche Lorraine
Değerlendirme yok
Spaanse brunch
1sa 15 dk
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1sa 10 dk
Spek en fontina gerolde pizza
Değerlendirme yok
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1sa
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 dk
Spaghetti met tonijn
40 dk
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8sa 45 dk
Kimchi mac&cheese
50 dk
Kip met warme aardappelsalade
55 dk
Noedelsoep
35 dk
Vleesgehaktbrood met champignons
1sa 5 dk