Appareils et accessoires
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
1596 kJ /
382 kcal
Lipides
26 g
Fibre
2.8 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardappeltortilla met chorizo
50 dk
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 dk
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 dk
Lasagne bolognese
2sa 30 dk
Gekookte eieren
20 dk
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 dk
Kip met warme aardappelsalade
55 dk
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 dk
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1sa 10 dk
Aardappel- en spruitjespuree
40 dk
Bloemkool met kaas
55 dk
Aardappelpuree
45 dk