Appareils et accessoires
Bear Face Cake
Prép. 40min
Total 1h 50min
20 portions
Ingrédients
Sponge
-
dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets300 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing300 g
-
large eggs5
-
egg yolks from large eggs3
-
golden caster sugar125 g
-
rice flour40 g
-
cocoa powder (see tip)40 g
Buttercream Icing
-
unsalted butter diced225 g
-
icing sugar300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder60 g
-
double cream125 g
-
caramel sauce30 g
Decoration
-
black food colouring gel (see tip)
-
fondant icing white, ready to roll80 g
-
water for brushing
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
47.4 mg
Protides
5.1 g
Calories
1910 kJ /
456.5 kcal
Lipides
33.8 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
20 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Birthday Cakes
14 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45min
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
S'mores Strawberry Dessert Pizza
1h 30min
Unicorn Head Cake
3h
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Coconut Bao with Prawns
1h 40min
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3h
Chicken Nuggets and Chips
1h 15min
Chicken Nuggets
45min