Appareils et accessoires
Orange curry dressing
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
walnut oil or other nut oil200 g
-
orange juice, freshly squeezed130 g
-
orange zest (1 cm x 3 cm)1 slice
-
shallots cut in halves30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
0.8 g
Calories
1947.8 kJ /
465.5 kcal
Lipides
50.3 g
Fibre
0.4 g
Glucides
3.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
174 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Gazpacho
1h 15min
Guacamole
10min
Tiramisu
5h 20min
Buckwheat Crêpes
30min
Passion Fruit Soufflé
35min
Green Goodness Soup
10min
Salmon tartare
10min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Hollandaise sauce
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min