Appareils et accessoires
Salmon tartare
Prép. 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
10 g
Calories
560 kJ /
134 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
174 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Monkfish and prawn soup
1h
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Gazpacho
1h 15min
Asparagus cream soup
30min
Guacamole
10min
Tzatziki
20min
Mustard-dill sauce
2h 15min
Berry mousse
4h 50min
Salmon Tartare
25min
Potato and vegetable purée
45min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Salmon Tartare
10min