Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g pork loin steaks, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 20 g sesame oil
- 20 g peanut oil
- 3 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 4 spring onions/shallots, white parts only, cut into pieces (2-3 cm - green parts reserved for garnishing)
- 100 g fresh shiitake mushrooms or brown mushrooms, cut into thin slices
- 15 g caster sugar
- 20 g soy sauce
- 35 g oyster sauce
- 15 g rice wine vinegar
- sea salt, to taste
- 8 - 10 leaves iceberg lettuce
- 1 bunch fresh mint (see Tips)
- 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1940.2 kJ / 375.7 kcal
- Protides
- 34.7 g
- Glucides
- 15.3 g
- Lipides
- 18.8 g
- Graisses saturées
- 3.3 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodium
- 849.3 mg
Recettes alternatives
Chinese five spice beef cheeks
4sa 25 dk
Hoisin pork bowl
30 min
Beef fajitas
30 min
Chinese pork with vegetables
1sa 20 dk
Coconut poached chicken salad
45 min
Wonton soup (pork)
45 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Chicken teriyaki
20 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Chunky bolognese
50 min