Appareils et accessoires
Easy mac and cheese
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
frozen green peas100 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
cheddar cheese cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm) (optional)120 g
-
unsalted butter40 g
-
milk650 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus 3-4 pinches extra to serve¼ tsp
-
nutmeg2 pinches
-
smoked paprika½ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
Worcestershire sauce3 - 4 dashes
-
dried macaroni pasta (see Tips)250 - 280 g
-
crispy fried onion to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
855.9 mg
Protides
25.6 g
Calories
2562.7 kJ /
610.2 kcal
Lipides
36.4 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
23.2 g
Glucides
44.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Blade Cover Cooking
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55min
Spaghetti carbonara
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Mac and smoky cheese
1h 20min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Sausage dogs
2h 5min
Chocolate crackle surprise
2h 30min
Damper with golden syrup butter
40min
Tuna mornay
45min
Mac & cheese cups
1h 15min
Pikelets
35min