Appareils et accessoires
Meat stock paste
Prép. 20min
Total 45min
1 Complete recipe
Ingrédients
-
meat pieces, sinew free , cut in pieces300 g
-
mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces300 g
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
30 g waterred wine30 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Complete recipe
Calories
2754 kJ /
658 kcal
Protides
59 g
Glucides
14 g
Lipides
38 g
Fibre
7.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
174 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Mayonnaise
5min
Mustard-dill sauce
2h 15min
Pumpkin soup
35min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Lemon sorbet
8h 30min
Boiled eggs
20min
Hollandaise sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Chopped vegetable salad
10min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Fruit nectar
10min
Crab briks
35min