Steamed turbot and mixed vegetable parcels
TM6 TM5 TM31

Steamed turbot and mixed vegetable parcels

3.8 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g extra virgin olive oil
  • ¾ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 - 2 lemons, preferably organic, zest and juice
  • 4 turbot fillets (120-200 g each)
    ou 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each)
  • 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 500 g water
  • 400 g potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1693 kJ / 404 kcal
Protides
30 g
Glucides
19 g
Lipides
23 g
Fibre
2.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives