Appareils et accessoires
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil30 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into thin strips (5 mm thickness)250 g
-
eschalots cut into slices30 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into matchsticks50 g
-
snow peas trimmed30 g
-
broccoli broken into florets120 g
-
fresh ginger peeled10 g
-
garlic cloves10 g
-
tamari (see Tips)70 g
-
honey30 g
-
gluten free cornflour2 tsp
-
water2 tsp
-
sesame seeds for sprinkling
-
fresh coriander leaves, for garnishing (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
893.3 mg
Protides
17.9 g
Calories
1147.5 kJ /
273.2 kcal
Lipides
16.4 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
11.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo® Served 2021
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Cookidoo® SERVED 2024
10 Recettes
International
International
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Stack up the savings
117 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Your Cookidoo® Kitchen Maestro
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Beef fajitas
30min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Sweet and sour pork
40min
Sticky sesame chicken
40min
Stir-fry beef bowl
35min
Chinese-style chicken
25min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min