Appareils et accessoires
Tomato pasta sauce
Prép. 10min
Total 40min
800 g
Ingrédients
-
brown onion cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh basil leaves or 1-2 tsp dried basil5 - 10
Niveau
facile
Infos nut. par 800 g
Sodium
2657.7 mg
Protides
14.8 g
Calories
3203 kJ /
765.5 kcal
Lipides
52.1 g
Fibre
17.5 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
74 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min
Bolognese sauce
40 Min
Hommus
15 Min
Coleslaw
10 Min
Icing sugar
10 Min
Basil pesto
10 Min
Vegetable soup
35 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Stewed apples
25 Min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1 Std. 10 Min
Pear and peach crumble
50 Min