Appareils et accessoires
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
Prép. 5min
Total 30min
6 pieces
Ingrédients
-
caster sugar60 g
-
eggs (2 large eggs)120 g
-
fresh milk50 g
-
vegetable oil (sunflower, corn, soybean or canola)25 g
-
cake flour120 g
-
baking powder2 tsp
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
34 mg
Protides
5 g
Calories
774 kJ /
185 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
27 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Heritage Cupcakes
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tomato-egg soup
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Spring onion pork ribs
1h
Lemon Chicken
25min