Beef Ragout with Macaroni
TM6 TM5

Beef Ragout with Macaroni

3.6 ( 168 évaluations )

Ingrédients

  • 40 oz water
  • 16 oz ground beef
  • 1 tsp salt plus extra to season meat
  • ⅛ tsp ground black pepper plus extra to season meat
  • 12 oz macaroni pasta, dried
    ou 12 oz cavatappi pasta
  • 1 oz extra virgin olive oil plus extra to drizzle pasta
  • 8 oz yellow onions cut into pieces
  • 4 oz carrots cut into pieces
  • 4 oz celery cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 3 oz bacon cut into pieces
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • 1 ½ tsp Italian seasoning
  • 4 oz heavy whipping cream
  • 2 oz white wine
  • fresh parsley chopped, to garnish (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
613.5 kcal / 2567 kJ
Protides
23.6 g
Lipides
33.4 g
Glucides
51.7 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
12.9 g
Sodium
580.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives