Appareils et accessoires
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
Prép. 20min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
Glaze
-
corn starch2 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
1 tbsp black bean garlic saucefermented black bean paste1 tbsp
-
chicken stock4 oz
-
soy sauce to taste1 ½ - 2 oz
-
black vinegar1 oz
-
oyster sauce½ oz
-
sesame oil½ oz
Sauté
-
garlic cloves15
-
green onions cut into pieces4
-
sesame oil½ oz
-
boneless, skinless chicken thighs sliced (1 in. x 2 in.)32 oz
-
baby bok choy halved10 oz
-
fresh Fresno chili red, sliced, to serve1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1170 mg
Protides
32 g
Calories
1335 kJ /
319 kcal
Lipides
16 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Saucy Sautés
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Pad Thai
45min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Mushroom Fettuccini
40min
Chinese Long Beans with Pork
25min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Thai Fish Curry
50min
Blackened Fish Burger
55min
Cajun Gumbo
1h 30min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min