Appareils et accessoires
Thai Massaman Curry Paste
Prép. 5min
Total 25min
1 jar
Ingrédients
-
black peppercorns¼ tbsp
-
cumin seeds¼ tbsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
cardamom pods4
-
cloves4
-
cinnamon stick (5 cm length), cut into 31
-
dried chillies deseeded6
-
water50 g
-
garlic cloves50 g
-
shallots60 g
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)15 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
cooking oil80 g
-
rock salt10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
4030 mg
Protides
20 g
Calories
4883 kJ /
1167 kcal
Lipides
90 g
Fibre
29 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
89 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Lamb saag
1h 30min
Thai red curry paste
15min
Thai green curry paste
10min
Madras curry powder
15min
Chicken tikka masala
1h 10min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Beef madras
1h 30min
Quick massaman beef curry
40min
Thai Green Curry Paste
15min
Bhuna gosht
1h 20min
Thai red chicken curry
30min