Versions compatibles
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 7 - 8 chicken drumsticks, skin on
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ - ½ tsp hot paprika, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 ¼ tsp salt
- extra virgin olive oil spray, to fry
- 4 garlic cloves
- 10 - 20 g fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g anchovy fillets, drained
- 30 g pickled capers, drained
- 700 g tomato passata
- 200 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice, to taste
- 1 - 2 pinches ground cinnamon
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp raw sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g pitted black olives, drained
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2674.8 kJ / 636.9 kcal
- Protides
- 55.9 g
- Glucides
- 9.7 g
- Lipides
- 41.1 g
- Graisses saturées
- 10.2 g
- Fibre
- 5.1 g
- Sodium
- 2530.7 mg
Recettes alternatives
Irish lamb stew
6h 20min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min