Cauliflower Cheese with Boiled Eggs

Cauliflower Cheese with Boiled Eggs

4.3 6 évaluations
Prép. 20min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

  • Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)
    300 g
    Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • water
    1000 g
  • cauliflower florets (1-2 whole cauliflowers)
    1000 g
  • medium eggs as desired
    4 - 6
  • plain flour
    80 g
  • unsalted butter diced
    80 g
  • milk
    800 g
  • fine sea salt to taste
    ¾ - 1 tsp
  • white pepper, ground plus extra to taste
    2 pinch
  • ground nutmeg (optionnel) to taste
    ¼ - ½ tsp
  • fine sea salt to taste

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 563 mg
Protides 29 g
Calories 2199 kJ / 526 kcal
Lipides 35 g
Fibre 5.4 g
Graisses saturées 20 g
Glucides 20 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...