Appareils et accessoires
Potato and Celeriac Gratin
Prép. 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
milk100 g
-
whipping cream200 g
-
ground nutmeg3 pinches
-
salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
celeriac cut in pieces (3-4 cm)650 g
-
water500 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), diced (2 cm)650 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
382 mg
Protides
7.2 g
Calories
1212 kJ /
290 kcal
Lipides
16 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
9.7 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Mushroom Stroganoff
30min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1h
Carrot and Sesame Burgers
1h 15min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min