Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

4.4 24 évaluations
Prép. 20min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • frozen green peas
    300 g
  • dried tagliatelle
    300 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    200 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • fresh basil leaves
    30 g
  • fresh mint leaves
    10 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    100 g
  • lemon finely grated zest only
    1
  • freshly squeezed lemon juice
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • water
    1300 g
  • medium eggs
    4
  • water
  • coarse salt flakes to taste
  • ground black pepper to taste

Infos nut. par 1 portion

Calories 849 kcal / 3552 kJ
Protides 39.6 g
Lipides 44.7 g
Glucides 71.5 g
Fibre 7 g
Graisses saturées 14.2 g
Sodium 1375.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...