Appareils et accessoires
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
Prép. 5min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
mixed fresh mushrooms (brown and white), sliced400 g
-
soy sauce10 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnish3 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
onions quartered100 g
-
white wine40 g
-
pearl barley250 g
-
water800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
1498 kJ /
358 kcal
Lipides
14 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Modern Vegetarian
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy White Beans and Leeks
20min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Mushroom Risotto
30min
Mint Courgettes
30min
Garlic and White Bean Stew
50min
Creamy Courgette Soup
25min
Lentil Moussaka
2h 20min
Portuguese Leeks
45min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h