Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 jar sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
- 2 shallots (approx. 60 g), halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 30 g pine nuts
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g white wine, dry
- 820 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) (see tip) - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
-
700
g broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
ou 700 g turnip greens (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm) - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1714 kJ / 409 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 51 g
- Lipides
- 15 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pea and Mint Risotto
40 λεπτ.
Asparagus Risotto
45min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Root Vegetable Gratin
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Veggie Wellington
2 Std.
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1h 10min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min