Lentil Moussaka
TM6 TM5 TM31

Lentil Moussaka

4.7 (256 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g red lentils
  • water, for soaking
  • 120 g Parmesan cheese, crust removed, cut in pieces (3 cm)
  • 50 g olive oil
  • 150 g onions, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 red pepper, deseeded and cut in pieces
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 120 g red wine
  • 1 sprig fresh oregano, leaves only
  • 1 tsp ground ginger
  • 2 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 550 g aubergines, cut into slices (1 cm)
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 500 g whole milk
  • 40 g spelt flour

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1863 kJ / 443 kcal
Protides
20 g
Glucides
29 g
Lipides
25 g
Fibre
8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives