Aubergine and Tomato Pasta

Aubergine and Tomato Pasta

3.1 147 évaluations
Prép. 10min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • olive oil
    40 g
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    120 g
  • ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)
    600 g
    600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm)
  • fine sea salt or more to taste
    1 ½ tsp
  • ground black pepper or more to taste
    ½ tsp
  • caster sugar
    1 tsp
  • aubergines cut in pieces (2 cm)
    450 g
  • dried pasta eg. Farfalle or Amori
    350 g
  • water
    700 g
  • fresh basil leaves
    5 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 17.3 g
Calories 2141 kJ / 512 kcal
Lipides 15.8 g
Glucides 75.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...