Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto

Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto

4.5 90 évaluations
Prép. 20min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
    300 g
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    140 g
  • olive oil
    20 g
  • dry white wine
    130 g
  • risotto rice
    320 g
  • liquid vegetable stock hot
    700 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • freshly ground black pepper or more to taste
    ¼ tsp
  • unsalted butter
    15 g
  • soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)
    150 g
  • fresh thyme leaves
    1 tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 15.6 g
Calories 2219 kJ / 530 kcal
Lipides 19.3 g
Glucides 73.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...