Springtime Risotto
TM6 TM5 TM31

Springtime Risotto

4.3 (16 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g carrots, cut in pieces
  • 100 g fennel bulbs, cut in pieces
  • 150 g fresh green peas, shelled
    ou 150 g frozen green peas, shelled
  • 150 g red radishes, quartered

Pesto

  • 10 g fresh basil
  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
    ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 50 g pine nuts
  • 30 g olive oil
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste

Risotto

  • 500 g water
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 100 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 250 g risotto rice
  • 800 g vegetable stock
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1411 kJ / 336 kcal
Protides
8 g
Glucides
40 g
Lipides
16 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives