Appareils et accessoires
Potato and Celeriac Gratin
Prép. 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
milk100 g
-
whipping cream200 g
-
ground nutmeg3 pinches
-
salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
celeriac cut in pieces (3-4 cm)650 g
-
water500 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), diced (2 cm)650 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
382 mg
Protides
7.2 g
Calories
1212 kJ /
290 kcal
Lipides
16 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
9.7 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta alla Nerano
40min
Mushroom Risotto
30min
Pea and Mint Soup
20min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Root Vegetable Gratin
1h
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Curried Parsnip Soup
30min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min