Appareils et accessoires
Layered Salmon and Avocado Terrine
Prép. 25min
Total 3h 35min
8 portions
Ingrédients
-
smoked salmon sliced400 g
-
boiling water120 g
-
gelatine powder (1 x 12 g sachet)2 ½ tsp
-
cream cheese500 g
-
lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving2 ½
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt plus ¼ tsp3 pinches
-
ground black pepper5 pinches
-
ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)2
-
garlic powder1 pinch
-
hot smoked salmon flaked100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
937 mg
Protides
20 g
Calories
1409 kJ /
340 kcal
Lipides
27 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Very Thermomix® Christmas
63 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Keto
45 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 dk
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2sa 45 dk
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1sa
Lemon Tiramisu
6sa 25 dk
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 dk
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1sa 20 dk
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1sa 40 dk
Quick Cheese Soufflés
45 dk
Strawberry Bavarois
6sa
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 dk
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 dk
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 dk