Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry

Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry

4.8 6 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • celeriac peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)
    850 g
  • water
    125 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)
    160 g
  • unsalted butter diced, plus 2 Tbsp
    80 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh parsley leaves
    30 g
  • white wine vinegar
    20 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil plus 2 Tbsp
    50 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1193.4 mg
Protides 6.7 g
Calories 2848.8 kJ / 680.9 kcal
Lipides 57 g
Fibre 4.8 g
Graisses saturées 21 g
Glucides 38.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...