Appareils et accessoires
Moroccan Bean Soup
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
shallots halved45 g
-
olive oil20 g
-
flat green beans (see tip)450 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
water650 g
-
mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
ground cumin to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4 g
Calories
412 kJ /
98 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
moroccan adventure
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tuscan Bean Soup
50min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Chickpea soup with spinach
40min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Minestrone
45min
Mulligatawny Soup
35min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Curried Sweet Potato Soup
30min
Red Lentil Soup
40min