
Appareils et accessoires
Mediterranean Pearl Barley Risotto
Prép. 15min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
shallots (2-3 shallots)70 g
-
olive oil30 g
-
pearl barley medium, rinsed and drained250 g
-
dry white wine vegan100 g
-
water hot750 g
-
vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
dried thyme (optionnel)¾ tsp
-
pine nuts40 g
-
courgettes sliced (5 mm)400 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, cut in strips (5 mm)50 g
-
almond butter60 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
517 kcal /
2159 kJ
Protides
16 g
Lipides
23 g
Glucides
52 g
Fibre
8.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande