Beetroot and Halloumi Burgers

Beetroot and Halloumi Burgers

4.6 164 évaluations
Prép. 35min
Total 1h
6 portions

Ingrédients

Beetroot Burgers
  • bread torn in pieces
    100 g
  • tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • cooked beetroot halved
    250 g
  • garlic clove
    1
  • fresh parsley leaves only
    2 sprigs
  • ground cumin
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • medium egg
    1
Chilli Jam
  • red peppers quartered
    300 g
  • fresh red chillies halved, deseeded if desired
    3
  • caster sugar
    150 g
  • cider vinegar
    75 g
  • water
    35 g
Assembly
  • olive oil
    1 Tbsp
  • halloumi cheese sliced (1 cm)
    250 g
  • brioche burger buns
    6

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 22.3 g
Calories 2597 kJ / 617 kcal
Lipides 21.2 g
Glucides 73.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...