Appareils et accessoires
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
celeriac peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)850 g
-
water125 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)160 g
-
unsalted butter diced, plus 2 Tbsp80 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves30 g
-
white wine vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1193.4 mg
Protides
6.7 g
Calories
2848.8 kJ /
680.9 kcal
Lipides
57 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
21 g
Glucides
38.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Thai Cucumber Salad
15min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Béarnaise Sauce
20min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Basil Pesto
10min
Sumac-spiced Houmous
5min