Appareils et accessoires
Creamy White Beans and Leeks
Prép. 10min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces450 g
-
olive oil30 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
white wine50 g
-
tinned butter beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)450 g
-
crème fraîche50 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
653 kJ /
156 kcal
Lipides
9.1 g
Glucides
12.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everything Easter
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min