Garlic and White Bean Stew
TM6 TM5

Garlic and White Bean Stew

3.6 ( 16 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g kale thick stems removed, cut in pieces
  • 100 g onions quartered
  • 20 g olive oil
  • 20 garlic cloves (see tip)
  • 200 g dry white wine
  • 2 dried bay leaves
  • 2 sprigs fresh thyme leaves only
  • 1 pinch dried chilli flakes (optionnel)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 240 g tinned cannellini beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 240 g tinned butter beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 500 g water
  • ½ lemon finely grated zest and juice
  • ¼ tsp fine sea salt or to taste
  • 1 pinch ground black pepper or to taste
  • crusty bread for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
200 kcal / 837 kJ
Protides
9 g
Lipides
7 g
Glucides
20 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives