Springtime Risotto

Springtime Risotto

4.4 18 évaluations
Prép. 20min
Total 55min
6 portions

Ingrédients

  • carrots cut in pieces
    120 g
  • fennel bulbs cut in pieces
    100 g
  • fresh green peas shelled
    150 g
    150 g frozen green peas, shelled
  • red radishes quartered
    150 g
Pesto
  • fresh basil
    10 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    30 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • pine nuts
    50 g
  • olive oil
    30 g
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
Risotto
  • water
    500 g
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil
    20 g
  • risotto rice
    250 g
  • vegetable stock
    800 g
  • ground black pepper or to taste
    1 - 2 pinches

Infos nut. par 1 portion

Calories 336 kcal / 1411 kJ
Protides 8 g
Lipides 16 g
Glucides 40 g
Fibre 4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...