Appareils et accessoires
Japanese Souffle Pancakes
Prép. 15min
Total 40min
8 pieces
Ingrédients
-
large eggs4
-
cream of tartar¼ tsp
-
sugar3 tbsp
-
3 oz all-purpose flour, siftedcake flour sifted3 oz
-
whole milk2 oz
-
baking powder2 tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
1 tbsp Japanese mayonnaisemayonnaise1 tbsp
-
non-stick spray oil
-
water divided, to cook4 tbsp
-
maple syrup to serve
-
unsalted butter to serve
-
fresh berries to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
141 mg
Protides
4 g
Calories
464 kJ /
111 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dynamic Duo
15 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Japanese Strawberry Shortcake
1h 30min
Mulled Wine
15min
Little Bird Pancakes
40min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Breakfast Sausage Pizzas
1h 15min
Pozole Blanco
1h 40min
Candy Corn Pudding
50min
Waffles
25min
Cinnamon Hot Toddy
35min
Cherry Nut Shortbread (Metric)
1h 20min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45min
Beignets
3h