
Appareils et accessoires
Cream of tomato soup
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
onions cut into halves50 g
-
butter or olive oil30 g
-
fresh tomatoes cut into halves700 g
-
tomato paste70 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano or dried mixed herbs1 tsp
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Infos nut. par 1 portion
Calories
205.8 kcal /
864.3 kJ
Protides
2.5 g
Lipides
16.8 g
Glucides
9.9 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
7.1 g
Sodium
912.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The Basic Cookbook
183 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande