Appareils et accessoires
Cream of mushroom soup
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
button mushrooms cut into halves400 g
-
water500 - 550 g
-
milk200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
plain flour50 g
-
salt (optional)½ tsp
-
pouring (whipping) cream50 g
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
cream cheese (optional)40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
573.9 mg
Protides
6.5 g
Calories
742.6 kJ /
176.8 kcal
Lipides
10.3 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
12.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Pumpkin soup
30 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Zucchini soup
25 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Fish stock
35 Min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Mushroom soup
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min