Appareils et accessoires
Vietnamese Chicken Coleslaw
Prép. 20min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
red onions minced6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
sugar1 tsp
-
peanuts3 oz
-
water30 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic24 oz
-
salt to taste½ tsp
-
carrots cut into pieces (2 in.)3 oz
-
cabbage cut into pieces (2 in.), divided12 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10
-
vegetable oil1 tbsp
Nuoc Mam Dipping Sauce
-
sugar1 tsp
-
fish sauce2 oz
-
lime juice1 ½ oz
-
fresh bird's eye chilies thinly sliced2
-
fresh mixed herbs e.g. cilantro, mint, parsley, to garnish
-
scallions thinly sliced, to garnish
-
crispy fried onions to garnish2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1023 mg
Protides
32 g
Calories
1222 kJ /
292 kcal
Lipides
12 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cha Cha Chicken
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Facebook Live Favorites
74 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chutney Chicken
30 min
Chicken Pad Thai
45 min
Sizzling Jalapeño Cocktail
3 godz. 5 min
Steak Stir Fry Salad
35 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168 godz. 20 min
Chopped Asian Salad
20 min
Spicy Lemon Vinaigrette
5 min
Turmeric Dressing
10 min
Funky Roasted Veggies
45 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Curried Chicken and Apple Salad
30 min