Appareils et accessoires
Red Velvet Cupcakes and Cake Pops
Prép. 1h
Total 2h 30min
32 pieces
Ingrédients
Batter
-
buttermilk8 oz
-
vegetable oil4 oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
sugar10 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
red food coloring1 tsp
-
large eggs3
-
all-purpose flour12 oz
-
unsweetened cocoa powder2 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
baking soda1 tsp
-
salt½ tsp
Frosting
-
unsalted butter cubed16 oz
-
cream cheese cubed6 oz
-
vanilla1 tsp
-
confectioners sugar20 oz
Assembly
-
white chocolate chips divided16 oz
-
coconut oil divided1 ½ tsp
-
edible cake decorations to decorate
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
148 mg
Protides
3 g
Calories
1774 kJ /
424 kcal
Lipides
27 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
44 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bone Appétit
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Red Velvet Cake
1h 20min
Rainbow Cake
2h 45min
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
9h
Fudge Brownies
50min
Vanilla Cupcakes
1h 10min
Birthday Cake
2h
Waffles
25min
Rainbow Cake
2h 10min
Chocolate Fudge Cake
2h
Strawberry Cheesecake Cupcakes
1h 20min
Hot Cocoa Bundt Cake
2h
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25min