
Appareils et accessoires
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
Prép. 25min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
carrots peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 g
-
zucchini unpeeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
salt to taste
Infos nut. par 1 portion
Calories
75.1 kcal /
315.3 kJ
Protides
1 g
Lipides
4.8 g
Glucides
5.6 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
0.7 g
Sodium
58.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The Basic Cookbook
183 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande